«Més Catalunya i menys asfalt» és l’opinió d’Oriol Bosquet

L’aprovació del quart cinturó és el pic de la humiliació que el PSC fa anys que està imposant a Catalunya, i que ERC està acceptant fidelment. A més, la humiliació no només es restringeix a l’àmbit polític, ja que els majors humiliats som nosaltres, els qui haurem de conviure amb aquestes aberracions que fan apropar-nos a un futur molt distòpic i desolador.

Tenint en compte les llargues reivindicacions del territori en contra del quart cinturó i, sobretot, l’emergència climàtica que vivim, la decisió de dur a terme aquest faraònic projecte és tan illògica i contraintuïtiva, que em costa de creure que algú cregui que aquest esperpent en forma de carretera sigui el millor per al territori: Ja fa anys que se sap que el cotxe és la forma més ineficient de transport, però és clar, si abandonem el mitjà de transport privat en favor d’un de públic i de qualitat com fa anys que volem, aquesta gent es queda sense els seus pelotazos d’asfalt. I és que aquestes decisions imposades al nostre territori venen d’uns polítics al servei d’una burgesia cada dia més ignorant i allunyada de la realitat: Quan Catalunya sigui un desert, ja gaudiran dels diners.

Sembla que al final el PSC s’haurà de canviar el nom a Partit de la Patronal: el PP. I el president i en general aquesta administració, potser hauria de replantejar-se si girar l’esquena al territori, i al planeta, i tenir com a socis als del 155, els del totxo, asfalt i majorettes, beneficia gaire a Catalunya.

Oriol Bosquet és militant de la CUP Sant Cugat

Aquesta columna apareix primer a elcugatenc.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑