Presentem els cinc primers candidats de la nostra llista a les municipals

Aquest matí hem presentat als Jardins de Sant Francesc els cinc primers membres que encapçalaran la nostra llista electoral a les eleccions municipals del maig del 2023. Després de mesos de preparació, hem configurat un equip de treball encapçalat per Marco Simarro, actual portaveu de la CUP-PC i Tinent d’Alcalde de Drets Socials.

Aquesta llista ha estat presentada després de mesos de preparació, on hem volgut oferir un encapçalament que respon a uns principis que entenem que ens caracteritzen com són la pluralitat, la diversitat i l’horitzontalitat. Volem presentar un equip de treball i defugir així dels personalismes més clàssics. Perquè res és gràcies a un sol individu, sinó gràcies a la feina i cohesió del grup.

Es tracta doncs d’una llista per créixer, per consolidar les victòries aconseguides durant aquest mandat, i per seguir construint un Sant Cugat per a tothom. Perquè sabem que quan hi som avancem, i que una CUP forta és sinònim de tensar la ciutat cap a l’esquerra.

Marco Simarro, alcaldable de la CUP a les properes eleccions municipals: “Creiem que una CUP forta a la institució és un instrument a favor dels interessos de les classes populars, de la gent treballadora que més pateix les desigualtats a Sant Cugat. Nosaltres aspirem a fer un Sant Cugat per a Tothom, un Sant Cugat que garanteixi vides dignes.”

A continuació podeu conèixer les cinc persones que encapçalaran la nostra llista a les eleccions municipals del maig del 2023.

1. Marco Simarro és el nostre alcaldable. Actualment, és portaveu de la CUP-PC i Tinent d’Alcalde de Drets Socials. Va donar els seus primers passos en política a Arran, i també ha participat d’espais de la ciutat com la PAH, el Sindicat de Llogateres o el Casal de Joves la Xesca.

2. El segueix l’Oriol Sánchez. Incorporat recentment com a regidor, dirigeix els àmbits de Joventut, Participació i Barris. És militant de la CUP des de la seva arribada a Sant Cugat el 2013, i també ha format part del Quinto o l’Assemblea de Drets Socials, entre d’altres.

3. Ariadna Sierra comença a involucrar-se políticament al moviment estudiantil i a Arran. Ha participat també del moviment i associatiu des de Cal Temerari i en l’organització del Quinto i de la Festa Major Alternativa, i d’espais feministes com els Comitès de Vaga del 8M.

4. En quart lloc, comptem amb Alba Johé. Va començar a Maulets i la seva militància a la CUP, on va exercir de secretària municipal, es remunta al 2003. També participa a Escoles Coeducatives i a l’AFA de l’escola de la seva filla.

5. I acabem amb Francesc Colom, militant de la CUP des del 2015. Vinculat a entitats que treballen en el suport a persones refugiades i migrades, així com en el món de la discapacitat intel·lectual. També és membre del Grup d’Estalvi de Sant Cugat.

One thought on “Presentem els cinc primers candidats de la nostra llista a les municipals

Add yours

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑