Construïm un Sant Cugat per a tothom: Parlem de mobilitat

La CUP Sant Cugat celebrarà la segona trobada de preparació sobre mobilitat. Serà oberta a tots els veïns i veïnes que vulguin participar, i es durà a terme el dimarts 13 de desembre a partir de les set de la tarda a la Casa de Cultura. 

Després de la primera trobada que va tractar sobre l’emergència habitacional, i de la presentació dels cinc primers candidats de la nostra llista electoral, seguim preparant les eleccions de la mà de la ciutadania de Sant Cugat, abordant la qüestió de la mobilitat.

En un context en què l’emergència climàtica és cada dia més evident, volem parlar de temes claus i que estan estretament lligats amb el model de ciutat com el paper dels desplaçaments a peu, en bicicleta o transport públic en detriment del vehicle privat, o la vianantització de carrers i entorns escolars a Sant Cugat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑