La segona residència, Can Canyameres i una nova seu de serveis socials, equipaments prioritaris per la CUP

El candidat a l’alcaldia Marco Simarro, ha exposat el que considera que són el equipaments prioritaris a desenvolupar durant el proper mandat per la CUP Sant Cugat, entre els quals es troben la segona residència, Can Canyameres o una nova seu per a serveis socials.

Simarro ha explicat que des de la CUP volen fugir de grans promeses, i que han fet el que consideren propostes realistes i prioritàries d’acord amb les necessitats més urgents de la ciutat.

La segona residència pública de gent gran és una de les màximes prioritats dels anticapitalistes. La CUP afirma que s’ha treballat per aconseguir-la i revertir el problema de ràtios i el deute de la ciutat amb la gent gran. Demanen que el compromís manifestat recentment per part d’ERC amb la construcció d’aquesta residència sigui una realitat que vagi més enllà de la campanya.

També s’ha parlat de Can Canyameres, escenari d’aquestes declaracions. El candidat cupaire ha explicat que s’ha fet  partícip el veïnat de Volpalleres per decidir el futur d’aquesta, en un barri on hi ha una necessitat urgent d’un equipament social i cultural que doti els veïns d’espais de socialització i de comunitat.

Finalment, la CUP proposen dotar d’un local cèntric els serveis socials, situats ara mateix a la Casa Mònaco, perquè tinguin una ubicació cèntrica i accessible per als usuaris.

Marco Simarro, candidat a l’alcaldia de la CUP Sant Cugat: “Aquests dies s’estan prometent grans projectes sense explicar quina prioritat tenen ni amb quina lògica, i nosaltres volem fer una proposta més concreta d’allò que considerem prioritari a desenvolupar els anys vinents.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑