InfoCUP municipals 2023: llista i propostes de la CUP Sant Cugat

La campanya electoral és una època molt intensa, carregada d’actes, rodes de premsa, encartellades i moltes més activitats. Quinze dies intensos, però que només són la punta de l’iceberg de mesos i mesos de feina que es tradueixen en aquestes dues setmanes.

Algunes de les mostres més destacades de tota aquesta feina són la llista i el programa electoral, i podem dir que enguany tots dos representen clarament el projecte polític de la CUP Sant Cugat. I perquè pugueu consultar-ho de manera resumida, hem preparat un InfoCUP especial per a aquestes eleccions, on apareixen les 35 persones que conformen la nostra llista i les nostres propostes més destacades.

Així mateix, també hem fet un altre document informatiu, on en Marco Simarro, el nostre candidat a l’alcaldia, us explica el nostre plantejament per aquestes eleccions, acompanyat d’un altre recull breu de propostes.

Esperem que sigui del vostre interès i, en cas de voler saber més, podeu trobar tota la informació a la nostra pàgina web i a les nostres xarxes socials. Ens veiem el 28 de maig, per continuar Lluitant Sant Cugat.

Llegeix l’InfoCUP de les eleccions municipals 2023

Llegeix la opinió de Marco Simarro

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑