Programa Electoral 2023-2027

El programa electoral que avui teniu a les mans és fruit d’una il·lusió i treball col·lectiu que s’ha materialitzat gràcies a les aportacions de les assemblees obertes temàtiques, a l’assessorament de persones expertes i tècniques en diversos àmbits, a les aportacions de totes aquelles que ens han fet arribar propostes i suggeriments, i també, gràcies a l’esforç i la dedicació voluntària de les persones que militem a la CUP i a la feina que hem fet durant aquests anys intensos a l’Ajuntament de Sant Cugat, des del govern de la ciutat. 

Les persones que formem part d’aquest projecte fa molts anys compartim experiències i lluites amb entitats de la ciutat. Situacions que ens han enfortit, que ens han fet més capaces, més conscients de la realitat i que han fet créixer el nostre projecte polític. Tot això és el que avui ens defineix. Som ciutat, som poble, som barris i fem, sense renúncies, política de ciutat, de poble i de barris.

El que esteu a punt de llegir és un projecte que vol superar la mediocritat dels programes polítics convencionals i que vol guanyar el dia a dia. Un projecte de ciutat que treballarà per a la inclusió social, el feminisme, la justícia redistributiva, l’ecologisme, la planificació territorial acord a les necessitats i la seguretat laboral. Un projecte, en definitiva, que aposta per fer de la garantia de drets el pal de paller de totes les polítiques públiques de l’Ajuntament  de Sant Cugat. 

Les propostes que trobareu a continuació són per fer possible el canvi, modificar el rumb d’aquesta ciutat, fer-la propera i pròxima a les persones, i és amb la implicació de totes, que farem de Sant Cugat una vila viva, justa, solidària, sostenible, compromesa i participativa que totes desitgem.  

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑