Coneix la nostra llista electoral

1. Marco Simarro és el nostre alcaldable. Actualment, és portaveu de la CUP-PC i Tinent d’Alcalde de Drets Socials. Va donar els seus primers passos en política a Arran, i també ha participat d’espais de la ciutat com la PAH, el Sindicat de Llogateres o el Casal de Joves la Xesca.

2. El segueix l’Oriol Sánchez. Incorporat recentment com a regidor, dirigeix els àmbits de Joventut, Participació i Barris. És militant de la CUP des de la seva arribada a Sant Cugat el 2013, i també ha format part del Quinto o l’Assemblea de Drets Socials, entre d’altres.

3. Ariadna Sierra comença a involucrar-se políticament al moviment estudiantil i a Arran. Ha participat també del moviment i associatiu des de Cal Temerari i en l’organització del Quinto i de la Festa Major Alternativa, i d’espais feministes com els Comitès de Vaga del 8M.

4. La trajectòria d’Alba Johé és d’aquelles que parlen per si soles. Més de 20 anys d’experiència laboral en l’àmbit cultural, secretària del grup municipal de la CUP durant els primers anys a l’ajuntament, i participant activament d’Escoles Coeducatives.

5. Francesc Colom és enginyer tècnic agrícola i pare de dues filles i un fill. Li revolten les desigualtats i treballarà perquè la nostra ciutat destaqui no per l’alt nivell de la renda, sinó pels seus mecanismes per redistribuir-la.


6. Maria Gordillo és una de les representants d’Arran Sant Cugat a la nostra llista. Representant del jovent que lluita des de l’alegria i del convenciment que un món millor i més just no només és possible, sinó necessari. És un plaer i un orgull comptar amb la Maria!

7. Joan Rosés és la nostra veu al Consell de Barri de la Floresta. Florestà compromès que participa del moviment veïnal i cultural amb el Senglar Cultural o la companyia de Teatre la Global.

8. Diem que gent que lluiti és el que cal, i quin millor exemple que la Júlia Bolao? La Júlia és d’aquelles militants compromeses i indispensables, sempre al peu del canó. Sigui a Arran, a la Xesca o a Endavant, per dir només alguns dels molts llocs on ha militat.

9. Aniol Pros és un altre militant de llarg recorregut. Fundador de Maulets Sant Cugat el 1995 i militant de la CUP des de la seva creació, no es pot entendre l’Esquerra Independentista de Sant Cugat sense gent com l’Aniol.

10. Cinta Bolet és militant de la CUP i santcugatenca d’adopció des de fa anys. Treballa a l’Ateneu donant suport a projectes de foment de la llengua, de la salut mental, el medi ambient i la cultura. Convençuda que els drets han de ser per a tothom i no per a uns pocs.

11. El mirasolenc Robert Savé és una de les veus més autoritzades que podem trobar a Sant Cugat i al país sobre l’emergència climàtica. Investigador emèrit de l’IRTA i professor d’ecologia de la UAB, aquests són només alguns punts d’una llarga trajectòria que l’avala.

12. El jovent combatiu és ben present a la nostra llista, i per això tenim el plaer de comptar també amb la Mariona Bota. Militant d’Arran Sant Cugat i del Sindicat de Llogateres, també ha estat cap de l’Agrupament Escolta i Guia Berenguer el Gran i membre dels Castellers de Sant Cugat.

13. Si aneu a l’assemblea d’alguna entitat o col·lectiu de la Floresta, ben segur que hi trobareu l’Òskar Martí. El Senglar Cultural o el Sindicat de Llogateres de la Floresta, Valldoreix, les Planes i Vallpineda són només alguns exemples.

14. Estel Asens és professora a l’Institut Leonardo Da Vinci, defensant una educació pública i de qualitat des de l’Assemblea de Docents de Sant Cugat i Rubí. Participa de la cultura popular i tradicional amb els Bastoners de Sant Cugat i ballant a l’Esbart.

15. Francesc Dalmau és d’aquells militants imprescindibles que fa temps que lluiten per un Sant Cugat més just. Ara mateix milita a Endavant i al Sindicat de Llogateres, però també ha passat per Arran, la Xesca o Cal Temerari, entre molts d’altres espais.

16. Guiomar Blanco Graduada en ciències polítiques i dret, treballa de tècnica a l’administració local. Interessada en tot allò que passa a Sant Cugat, tant pel que fa a l’àmbit polític, però també en les activitats organitzades per les moltes entitats de la nostra ciutat.


17. Xavier Humet treballa des de fa molts anys per un Valldoreix més just i d’esquerres, des de l’associacionisme veïnal i de la política institucional, sent presidenciable de Guanyem Valldoreix el 2019 i vocal per la CUP-PC.

18. Aina Serra participa i contribueix a engrandir el món del cooperativisme i l’economia social i solidària a Sant Cugat, cada cop més estès a la nostra ciutat. També forma part de l’Esbart i dels Gausacs.

19. Manuel Sánchez ha estat professor de diverses generacions de sancugatencs que van ser alumnes seus a l’Institut Angeleta Ferrer i al Joaquima Pla Farreras, quan aquest encara era una escola.

20. A Sant Cugat la lluita feminista és forta gràcies a moltes persones, entitats i col·lectius. Un d’aquests és Escoles Coeducatives, d’on participa Núria Valero per incorporar la perspectiva de gènere a l’educació.

21. L’Arnau Marimón, bomber de professió, és una de les persones que fan possible festes tant estimades a la nostra ciutat com el Carnaval o el Ball de Gitanes.

22. La trajectòria de Carmen Alonso-Villaverde està lligada a l’educació en el lleure i l’associacionisme, ja sigui a l’esplai Sarau, al CRAJ o a Esplais Catalans, d’on va ser presidenta i membre de la junta directiva.

23. Xavi Tercero es considera enamorat de la Floresta i els seus personatges, d’on és un habitual de la seva vida social participant des de fa anys d’espais com el Senglar Cultural.

24. Roser Buetas és la candidata més jove de la nostra llista, però fa temps que està involucrada a Sant Cugat, militant a Hora Bruixa i fent de cap de l’Agrupament Escolta i Guia Berenguer el Gran.

25. Oriol Bota, activista del dia a dia del barri i del carrer, és un dels habituals a la vida social de Sant Cugat, d’on està vinculat a entitats com els Castellers de Sant Cugat o l’Agrupament Escolta i Guia Berenguer el Gran.

26. Lidón Martrat és militant de la CUP Sant Cugat, molt implicada per avançar cap a una sobirania alimentària real. A més, també està vinculada com a mare a l’equip de gimnàstica rítmica del Club Muntanyenc, i al club de futbol de la Penya Blaugrana de Sant Cugat.

27. Juan Merino és un dels clàssics de la Floresta, on participa d’espais com el Senglar Cultural, la Coral Tardor i el Teatre La Global. També participa de la Comissió de la Gent Gran de l’Espai +60, i és fundador de la Plataforma de Pensionistes de Sant Cugat.

28. Marta Fernández és una de les figures destacades de l’esport santcugatenc. Capitana de l’Handbol Sant Cugat després de 20 anys practicant aquest esport, motiu pel qual va fer de pregonera a l’última Festa Major junt amb altres representants de l’esport femení de la ciutat.

29. En Siscu és militant de la nostra assemblea, però a més forma part de molts altres projectes com l’AFA del centre del seu fill, el teatre o la inclusió social de menors en situació de risc.

30. Esther Santolaya és una de les veteranes de la nostra llista. Militant de la CUP Sant Cugat molt activa i implicada a vida social de la nostra ciutat.

31. Guim Pros va ser el nostre cap de llista el 2011, any en què vam entrar a l’ajuntament iniciant un cicle de lluita i transformació al qual encara l’hi queda molt de recorregut. Va ser el nostre regidor a l’ajuntament fins el 2015 junt amb Ignasi Bea.

32. Ignasi Bea acumula una llarga trajectòria de militància a l’Esquerra Independentista, com ara a l’Assemblea de Joves de Sant Cugat, o el Casal Popular la Guitza i, evidentment, els 8 anys que va ser el nostre regidor entre 2011 i 2019.

33. Lourdes Llorente representa la CUP al ple de Sant Cugat des del 2017. Primer a l’oposició, i des de fa 4 anys com a Tinenta d’Alcaldia de Transparència i Bon Govern, lluitant per municipalitzar l’aigua i treballant per un ajuntament més transparent, honest i proper.

34. Ferran Margineda ha estat la nostra veu a Valldoreix durant els últims 8 anys, ocupa el penúltim lloc. Un militant compromès amb la vila de Valldoreix, i també en la lluita pels drets laborals a través de la seva tasca sindical.

35. Després de 7 anys representant-nos, és un orgull comptar de nou amb Núria Gibert, la nostra antiga portaveu i tinent d’alcaldia, a la llista, en aquesta ocasió fent el tancament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑