Els nostres candidats signen el codi ètic de la CUP

Els 4 companys que encapçalen la nostra llista es comprometen a seguir el codi ètic que regula l’activitat i retribucions dels càrrecs electes de la CUP. Per deixar-ne constància, Marco Simarro, Oriol Sánchez, Ariadna Sierra i Alba Johé l’han signat aquest matí davant la premsa.

La CUP sempre ha estat un moviment polític compromès amb la defensa dels drets humans, la justícia social i la participació ciutadana. Entenem que la política ha de servir com a instrument per a la transformació de la societat, basant-se en principis
ètics sòlids i amb total transparència

Tots els càrrecs electes de la CUP regeixen la seva activitat sota els mateixos principis d’acció política, i per això segueixen el codi basat tres pilars que marquen la diferència vers la resta de partits

  • Limitació de mandat: la durada màxima d’una persona en el càrrec de regidor/a municipal serà de dos mandats, amb l’objectiu de garantir la necessària renovació d’equips i d’idees. Venim a representar a la nostra assemblea, a invertir el nostre temps en un moment donat de la nostra vida, però no volem representar quelcom personal si no comú.
  • No duplicitat de càrrecs: en cap cas es podrà ocupar simultàniament més d’un càrrec institucional, no es pot ser regidor municipal i diputat.
  • Limitació de sou: entenem que la nostra tasca com a càrrecs electes ha de ser la de representar i servir a la ciutadania d’una forma justament retribuïda però que en cap cas busca un lucre ni fer de la política el nostre ofici. És per això que cada regidor/a té una limitació salarial que s’equipara també a les càrregues o situació familiar que aquesta tingui.

Ariadna Sierra, número 3 de la llista de la CUP Sant Cugat: “Signem el Codi Ètic erquè entenem la política de forma diferent. No hem vingut a ocupar poltrones ni a viure de la política. Venim a aportar amb i per a la gent de Sant Cugat.”

Consulta el Codi Ètic de la CUP

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑