“Lluitem i guanyem Sant Cugat” és l’opinió de Marco Simarro

Ara fa 4 anys vam tenir l’oportunitat històrica d’entrar al govern de la ciutat. La CUP hem estat part del govern de la 12a ciutat del país. Una oportunitat per posar fre a les problemàtiques socials i econòmiques que tenim i que patim. Una oportunitat per fer de Sant Cugat una ciutat realment per a tothom, per deixar enrere la ciutat aparador i posar les bases per construir un model de drets.

Des de la voluntat i l’entusiasme hem estat treballant per dignificar, potenciar i innovar amb les polítiques socials, augmentant els recursos com no s’havia fet mai. Perquè per governar i fer política cal prioritzar la despesa i destinar-la allà on realment es necessita per garantir els nostres drets. Volem que la nostra ciutat estigui orgullosa de ser diversa, feminista, inclusiva i solidària; que pugui fer bandera de la justícia social.

Nosaltres som dels incansables que saben que la fita encara queda lluny i cal que seguim lluitant des de tots els fronts. Construir un model de drets implica esforç, temps, convicció i voluntat transformadora. Lluitar per Sant Cugat és lluitar per una ciutat on es governi pels interessos de la majoria, és lluitar per una ciutat cohesionada, és lluitar per una societat sense desigualtats.

La CUP apostem per més habitatge perquè tenim dret a viure a Sant Cugat, per més ecologisme perquè tenim dret a un futur respirable i per més feminisme perquè tenim dret a una vida digna i justa. Lluitem, i guanyem Sant Cugat!

Marco Simarro és alcaldable de la CUP Sant Cugat i tinent d’alcaldia de Drets Socials, Igualtat, Ciutadania, Salut i Infància

Aquesta columna apareix primer a totsantcugat.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑