«Més CUP, més drets» és l’opinió d’Oriol Bosquet

Sant Cugat és una ciutat de Catalunya, i com a tal no escapa de les lògiques capitalistes i neoliberals de l’encariment i la destrucció de la vida per a mantenir el benefici d’uns pocs. El patriarcat, la llibertat per a degradar i contaminar el medi ambient, la precarietat laboral i la crisi permanent de l’habitatge són alguns dels responsables de la preservació de l’status quo capitalista que tant ens perjudica com a espècie.

Tenir un govern a la ciutat que busca una alternativa a aquest model contrari a la vida és sinònim d’estar tranquil quan arriben les factures de llum i aigua a casa, de saber que hi ha un transport públic de qualitat i un aire més net, de tenir la garantia que les polítiques feministes i inclusives seran més fortes que mai i saber que hi ha l’oportunitat real d’acabar amb la crisi de l’habitatge d’una vegada per totes. Tot i que no és pas senzill, en només quatre anys hem pogut veure com s’han fet passos importants i notoris en busca d’aquesta qualitat de vida, i s’ha posat de manifest la necessitat d’un govern veritablement d’esquerres que governi per al poble i amb el poble. I vist com de ràpid ha degenerat el capitalisme recentment, ara més que mai és evident dir que, si vols més drets, necessites més CUP.

Ja és hora de fer el pas i començar a deixar el ja anacrònic model capitalista enrere, i el primer pas per fer-ho és canviar el model de les nostres ciutats i garantint els drets i les oportunitats que necessita la generació actual i de les que estan per venir.

Oriol Bosquet és militant de CUP Sant Cugat.

Aquesta columna apareix primer a elcugatenc.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑