“Més CUP, més dret a viure el futur amb dignitat!” és l’opinió d’Oriol Sánchez

La idea central que ens ha definit com a CUP els darrers 4 anys és la tossuda voluntat de transformar la ciutat en un model que prioritzi els drets i la justícia social. Això és el que hem fet en tots els àmbits on hem pogut incidir amb totes les nostres forces.Però volem anar més enllà, volem seguir construint un model de drets per a una ciutat orgullosa, diversa, feminista i justa, una ciutat que no expulsi la població per raó de renda. Tots tenim dret a viure a Sant Cugat. Per assegurar aquest dret fonamental per a tothom cal una regulació efectiva i potent del mercat immobiliari i augmentar el parc d’habitatge públic.

També tenim dret a un futur. Això implica fer front a l’emergència climàtica. Des de Sant Cugat, la CUP defensem la necessitat d’un control i planificació pública dels recursos essencials com l’aigua, l’energia i els aliments, per assegurar que les necessitats de la gent quedin cobertes, en lloc d’estar al servei del mercat.

El feminisme és un dels àmbits d’actuació més importants per a la CUP, i durant aquest mandat hem fet un gir de 180 graus en les polítiques feministes. Tenir dret a una vida digna implica augmentar els recursos contra la violència masclista, impulsar la Taula Coeducativa o fer realitat una cooperativa de cures.

En definitiva, la CUP de Sant Cugat tenim clara la consigna “Més CUP, Més Drets per la gent”. Volem ser més i tenir més força per garantir un model alternatiu i transformador que prioritzi les necessitats de la gent i posi els recursos essencials al seu servei. Amb una CUP forta, aconseguirem dur a terme una proposta realment d’esquerres per a Sant Cugat que consolidi i augmenti els drets fonamentals per als i les santcugatenques.

ORIOL SÁNCHEZ és regidor (CUP-PC) de Joventut, Participació i Barris

Aquesta columna apareix primer a cugat.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑