Perquè tens dret a una vida digna, Més CUP Més Drets

Aquest matí hem presentat el tercer eix de la nostra precampanya: “Més CUP Més Drets”. Aquesta tercera pota és el feminisme, un dels nostres àmbits d’actuació durant aquest mandat al govern de la ciutat, i que presentem amb el sublema “Tens dret a una vida digna”.

Ariadna Sierra, número 3 de la CUP a les eleccions municipals, ha fet un primer balanç sobre la feina feta a l’àmbit d’igualtat, destacant l’augment de recursos contra la violència masclista, la Taula Coeducativa amb famílies i professorat o les primeres passes cap a una cooperativa de cures. Per tot plegat, Sierra afirma que “Ha estat el mandat en què l’ajuntament ha dut a terme per primer cop polítiques feministes de veritat, i ha estat per la feina que hem fet durant aquests 4 anys.”

De cara al futur, Sierra ha presentat algunes de les propostes més destacades com complementar la cooperativa de cures amb una xarxa de serveis municipalitzats de cura professional, seguir incrementant encara més el personal del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) o desenvolupar programes no sexistes als centres escolars.

Ariadna Sierra, número 3 de la CUP Sant Cugat a les eleccions municipals: “Més enllà de gestos de cara a la galeria, som l’únic partit capaç d’assegurar polítiques feministes de veritat, que vagin a l’arrel del patriarcat i transformin la vida de les santcugatenques.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑