Perquè tens dret a un futur, Més CUP Més Drets

Oriol Sànchez, el nostre número dos a la llista per les eleccions municipals, ha presentat el segon eix de la nostra precampanya “Més CUP Més Drets”, amb les nostres propostes sobre com fer front a l’emergència climàtica des de Sant Cugat, posant recursos essencials com l’aigua, l’energia o els aliments al servei de la gent i no del mercat. Aquesta presentació l’hem dut a terme davant el Golf de Sant Cugat, per evidenciar que calen nous models de futur davant del model de passat que representa.

L’emergència climàtica provocada per un neoliberalisme descontrolat està esgotant els recursos naturals, i si volem assegurar que els drets i necessitats fonamentals de la gent corrent queden coberts, cal un control i planifiació pública de recursos tant necessaris com l’aigua, l’energia o els aliments.

Per tal d’aconseguir-ho, seguim lluitant per aconseguir municipalitzar l’aigua, aturada ara mateix a l’AMB, i defensem així mateix la necessitat d’una comercialitzadora pública d’energia per evitar veure pujades de preu desorbitades com les dels darrers mesos, que han escurat les butxaques de la gent corrent mentre omplien les de les grans companyies energètiques.

Finalment, també hem d’abordar sense demora la qüestió de la sobirania alimentària. Defensem els projectes de comunalitats urbanes i d’autoabastiment, mentre es potencien els aliments de baix impacte i una major i millor educació alimentària.

Oriol Sánchez, número 2 de la CUP Sant Cugat a les eleccions municipals: “L’aigua, l’energia i els aliments són per la vida i per la gent, i no pels interessos econòmics d’uns pocs.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑