Perquè tens dret a viure a Sant Cugat, Més CUP Més drets

La CUP Sant Cugat hem donat el tret de sortida a la nostra precampanya “Més CUP, més Drets”. Perquè sabem que una CUP forta i amb presència a l’ajuntament és garantia de girar la institució cap a l’esquerra, i també d’aconseguir i consolidar drets fonamentals per als santcugatencs.

El nostre candidat a l’alcaldia, Marco Simarro, ha presentat el primer dels tres eixos de “Més CUP, més Drets”, l’habitatge, davant de la promoció d’Habitatges de Protecció Oficial de Jeroni de Pujades, l’última a ser entregada per l’ajuntament. Marco Simarro afirma que durant aquest mandat hem assentat les bases perquè el següent sigui el mandat de l’habitatge públic. Entre el 2023 i el 2027 s’entregaran un total de 362 nous habitatges, doblant la xifra de l’actual mandat a través de noves promocions, habitatges cooperatius i el tanteig i retracte.

Simarro també ha exposat la nostra proposta política en relació a l’habitatge per a les properes eleccions. Continuant amb aquelles línies que creiem encertades com les noves promocions d’habitatge públic i l’augment dels recursos per a ajuts, a la vegada que obrim noves línies d’actuació densificant algunes zones de la ciutat o exercint capacitat sancionadora per mobilitzar el mercat privat (pisos buits) i prevenir dinàmiques especulatives.

Marco Simarro, candidat a l’alcaldia de la CUP Sant Cugat: “Tenim idees, tenim propostes, i a la CUP estem disposats a assumir responsabilitats i competències en matèria d’habitatge.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑