“Per un model de drets!” és l’opinió de Marco Simarro

Fa 4 anys vam tenir l’oportunitat històrica d’articular un govern alternatiu als més de 30 anys de governs convergents. Aquesta va ser una oportunitat històrica perquè, per primer cop en molt temps, s’obria la possibilitat de capgirar la política local, de posar el focus en moltes de les principals problemàtiques que mai abans s’havien abordat.

Al llarg d’aquest mandat hem pogut començar a governar per a la majoria social, per tota aquella gent que té problemes per arribar a final de mes o alhora de fer front a les despeses de la llar. El model de ciutat que s’ha construït al llarg del temps ha prioritzat la marca i l’especulació urbanística en comptes de les necessitats de la seva població. Front això, nosaltres volem construir un model de drets, un model de ciutat que pugui fer bandera de la justícia social.

I, aquesta, és una fita complexa i que requereix d’un treball constant i tenaç alhora que entusiasta. Perquè la idea de transformar la societat per al bé comú, per eradicar desigualtats i garantir els drets de la població només podrem materialitzar-la des de la convicció de ser més. La CUP volem sumar més per fer de Sant Cugat una ciutat orgullosa, diversa, feminista i justa. Per una ciutat que no expulsi la població per raó de renda. Per una ciutat de drets.  

Marco Simarro és alcaldable de la CUP Sant Cugat i tinent d’alcaldia de Drets Socials, Igualtat, Ciutadania, Salut i Infància

Aquesta columna apareix primer a Sant Cugat Magazine

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑