Oriol Sánchez fa balanç de Joventut

Els regidors de Joventut Oriol Sánchez i Alba Gordó han fet balanç avui de la tasca que s’ha dut a terme durant aquests quatre anys de mandat a l’àrea de Joventut, amb una roda de premsa on han remarcat el gir de 180 graus que s’ha donat a les polítiques de joventut.

Després de molts anys en què el jovent ha estat oblidat i relegat a un paper secundari, aquest mandat ha tingut per fi el protagonisme que es mereixia, amb veu pròpia i posant les seves necessitats al centre. I una de les principals raons que això hagi passat és l’assoliment de pràcticament tot el Pla de Joventut. Aquest constava d’un total de 59 accions, de les quals s’ha complert 49 i 4 més que estan en procés, cosa que suposa un compliment del 83%.

Algunes de les accions més importants són l’impuls a la implicació del jovent a través dels primers Pressupostos Participatius Joves, en què 1269 joves han decidit el destí de 200.00 €, el Programa Bitàcola per reduir l’abandonament escolar o el Fòrum Jove on es va discutir sobre el model d’oci a Sant Cugat.

Finalment, Sánchez també ha volgut destacar la importància de no només dur a terme aquestes polítiques, sinó també de comunicar-les adequadament, per tal que el jovent al qual estan destinades en sigui coneixedor i les pugui gaudir, i perquè entengui el plantejament que hi ha al darrere. Per això, també s’han creat més continguts de comunicació i s’ha fomentat l’esperit crític.

Oriol Sánchez, regidor de Joventut, Participació i Barris: “Refermem l’aposta d’aquest mandat. S’han posat al centre les joves i les seves necessitats, i se’ls hi ha donat protagonisme. Evidentment, però no en tenim prou, i això ens serveix per seguir avançant”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑