“Un Valldoreix Plural, un Valldoreix per Tothom” és l’opinió d’Oriol Sánchez

El passat 21 de febrer, la CUP vam explicitar el nostre compromís amb la candidatura Valldoreix Plural de Juanjo Cortés a presidenciable del Valldoreix en les eleccions del 28 de maig. Aquest suport ve precedit d’una reflexió i un treball que la CUP porta fent a Valldoreix des de fa anys. No en va vam ser un dels impulsors de la candidatura de Xavier Humet en les anteriors eleccions. Una de les idees força que ens va impulsar el 2019 i que ens torna a donar forces avui és constatar la necessitat que un canvi a Valldoreix no és necessari, és imprescindible.

Davant de la paràlisi que ha manifestat el govern de la vila en els últims mandats, des de la CUP tenim clar que aquest fet no pot continuar, ja que, en darrer terme, suposa un greuge per a la ciutadania de Valldoreix.

Cal evitar que les persones que viuen a Valldoreix hagin de marxar per qüestions econòmiques impulsant la construcció d’habitatge de lloguer social. És necessari potenciar projectes que augmentin l’arrelament i la vida a la vila. Cal desenvolupar un projecte de centralitat que ajudi a fer de Valldoreix un lloc on fer vida i gaudir dels serveis necessaris i no un lloc on només anar-hi a dormir. Un projecte de vila on viure-hi passa també ineludiblement per donar les eines necessàries perquè els veïns i veïnes puguin decidir-ne el futur. Com a primer pas per fer-ho possible és imprescindible recuperar i dignificar el Consell de la Vila com a òrgan participatiu de referència. Aquestes són algunes de les mancances que pateix Valldoreix i el motiu pel qual recolzem la candidatura per presidenciable de Juanjo Cortés.

Com a CUP donem suport al programa de consens de Valldoreix Plural i l’entenem com acord per desenvolupar polítiques realment transformadores i d’esquerres a la vila. També sabem que és un programa de mínims i que com a CUP seguirem defensant un programa més ambiciós i transformador. Un programa independentista, de garantia de drets, feminista i ecologista. No obstant, també hem demostrat amb tota la gent amb qui hem treballat a diferents nivells, que on hi hagi una oportunitat de treballar per fer les coses millor, més transparents, més properes a la ciutadania, atenent les necessitats de tots els i les valldoreixenques, allà ens hi trobaran. Aquest és el nostre compromís. Treballem per fer un Valldoreix per tothom.

ORIOL SÁNCHEZ és regidor (CUP-PC) de Joventut, Participació i Barris

Aquesta columna apareix primer a cugat.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑