Construïm un Sant Cugat per a tothom: Parlem d’ecologisme

Durant els últims mesos hem estat preparant el nostre programa electoral a través de diferents trobades obertes a la gent de Sant Cugat, per poder construir plegats un Sant Cugat per a tothom. Unes trobades on hem parlat de qüestions clau per a Sant Cugat i els seus veïns i veïnes com l’habitatge, la mobilitat o el feminisme, i que han estat molt útils a l’hora de confeccionar el nostre programa a l’hora que es donava veu als santcugatencs.

Ara, encarem l’última d’aquestes trobades per parlar d’una realitat molt present a les nostres vides, i que cada cop ho serà més, com és l’emergència climàtica. L’actual sequera que estem patint, i que ha fet que ara mateix Sant Cugat estigui en fase d’excepcionalitat, no és més que l’última mostra que cal reaccionar i donar-li la volta a l’actual sistema.

Per això, el dimarts 14 de març ens trobarem per parlar de l’aigua, de quina gestió fem dels recursos energètics i de com construïm una sobirania alimentària essencial per al futur. Us esperem per sentir la vostra opinió i poder recollir les vostres aportacions.

Dimarts 14 de març a les 19:30 a Cal Temerari (Carrer de Sant Esteve 8)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑