El 8 de març, trenquem els rols

El Tinent de Drets Social Marco Simarro ha presentat les activitats del proper 8 de març, dia de la dona treballadora, a Sant Cugat. Una vintena d’actes que es duran a terme sota el lema “Trenquem el rols”, que vol conscienciar sobre la necessitat d’acabar amb rols i estereotips de gènere. També ha aprofitat la ocasió per fer balanç de la feina que s’ha fet durant aquests 4 anys de mandat en matèria de feminisme.

Des que vam entrar a govern, el feminisme s’ha convertit en un eix central de l’ajuntament. I no només per l’augment de recursos o pel fet de tenir una entitat pròpia. El gran salt ha estat l’aposta per treballar el feminisme d’una manera transversal a totes les àrees i activitats que duu a terme l’ajuntament, implicant així a diversos serveis que van molt més enllà del mateix àmbit d’Igualtat.

De la feina feta, ha destacat accions com el Protocol d’abordatge de la violència sexual en espais d’oci (en que han participat 14 entitats diferents), els pressupostos amb perspectiva de gènere, la taula coeducativa o les diferents campanyes de sensibilització

Marco Simarro, Tinent d’Alcalde de Drets Socials: “Fem un balanç positiu de la feina feta en terme de polítiques d’Igualtat, Feminisme i LGBTI. Hem posat al dia l’ajuntament per poder ser referents i anar de la mà del teixit associatiu, i per això és important treballar-ho a tots els àmbits de manera transversal.”

Finalment, des de la CUP fem una crida a participar també de les diferents activitats organitzades en el marc d’aquesta jornada, així com de la Vaga General Feminsita convocada pel mateix 8 de març des de diversos sindicats com la COS o la CGT.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑