Sant Cugat suma nous espais de participació ciutadana

La participació a Sant Cugat continua creixent, amb un nou espai que donarà veu als veïns i veïnes de la ciutat. El dimecres 16 de novembre es celebrarà la primera Assemblea Ciutadana, que neix del Consell de Ciutat i que ha de ser un espai per poder arribar a molta d’aquella gent que potser no té tant de temps material per destinar a òrgans de participació representatius, però que també té dret a dir la seva i a prendre partit.

D’aquesta manera, podem considerar aquest espai com un dels més oberts i plenaris que disposa la ciutat, ja que hi pot participar qualsevol persona major de setze anys que visqui a la ciutat, o qualsevol entitat que hi tingui seu, tant per fer una intervenció com per assistir-hi. Des de la CUP Sant Cugat us volem convidar a participar a l’Assemblea Ciutadana. Per inscriure-us, només us heu d’adreçar a decidim.santcugat.cat

La primera Assemblea Ciutadana es centrarà en la conservació de la Torre Negra, adquirida per l’ajuntament a principis d’aquest any, i en la relació que ha de tenir amb el seu entorn. El fet d’haver escollit la casa forta, Torre Negra, com a tema per aquesta convocatòria respon a l’interès mostrat per bona part de la població local i per la valoració positiva que se’n fa de l’adquisició d’aquest edifici patrimonial i que forma part de la identitat de la ciutat.

Oriol Sánchez, regidor de Joventut i Participació: “Aquesta assemblea és una gran oportunitat perquè la ciutadania, sense la intervenció de partits o d’institucions, prengui la paraula i pugui opinar sobre quin ha de ser el paper de Torre Negra a la ciutat.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑