La Marató Antirrepressiva arriba a Sant Cugat

L’Esquerra Independentista de Sant Cugat, formada per Arran, la CUP i Endavant, ha organitzat un acte a Sant Cugat de la Marató Antirrepressiva, campanya que s’està desplegant arreu dels Països Catalans. L’acte es durà a terme al Casal de Torreblanca a partir de les 19:30h amb una Taula Rodona de casos antirepressius de la ciutat, seguida de concerts de grups locals..

La Marató Antirrepressiva és una campanya impulsada per l’Esquerra Independentista, que pretén unir totes les lluites que els darrers anys han estat durament reprimides com són el moviment feminista, el moviment independentista, el moviment per l’habitatge, el moviment ecologista i el moviment antifeixista, impulsar la major batzegada contra la normalització de tota forma de repressió i enfortir la caixa de resistència d’Alerta Solidària. Perseguint aquests objectius, la Marató Antirrepressiva ha recorregut tots els Països Catalans, amb actes a Palma, Perpinyà o València, entre d’altres.

La següent parada d’aquest recorregut serà a Sant Cugat. La Taula Rodona comptarà amb la participació de 8 mil motius, A l’Atzar Nosaltres i el Sindicat de Llogateres, tot casos de persones de Sant Cugat que han patit o pateixen repressió per la seva activitat política. L’acte continuarà fins la nit amb els concerts dels artistes locals Pubilles Ninja i Arnau Serrallonga.

Les persones que vulguin fer una aportació a la Caixa de Resistència poden consultar la web de la Marató Antirrepressiva

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑