L’oposició de Valldoreix emplaça el govern de l’EMD a clarificar el projecte de l’Avinguda Baixador

Tres dels grups de l’oposició a Valldoreix, la CUP-PC, ERC-MES i PSC anuncien en roda de premsa un “pas al costat” en el projecte de l’Avinguda Baixador. Després dels retards, els pocs avenços i el que consideren “manca de criteri” per part del govern de l’EMD, manifesten que a partir d’ara queden a l’espera que Junts per Valldoreix expliqui què vol fer realment i arribi a un compromís clar amb els veïns, per així poder portar un projecte al ple i votar en conseqüència.

Els grups també han aprofitat per respondre a les declaracions del govern de Valldoreix que, en una roda de premsa on havia de donar explicacions sobre la concessió del Complex Esportiu , va aprofitar per carregar contra l’oposició. Especialment contra el vocal de la CUP Ferran Margineda, acusant-lo d’actuar mogut per l’odi pel simplement per fer la seva tasca de fiscalitzar l’acció de govern.

Els grups de l’oposició es reafirmen en les crítiques a la gestió del govern encapçalat per Josep Puig, i posen exemples com el mateix cas de l’Avinguda Baixador o el Complex Esportiu, el conveni del qual ha estat anul·lat per una sentència judicial, instant a tornar al conveni del 2003 i obligant a l’EMD a regularitzar fins a 357.000€.

Pel que fa als atacs personals a l’oposició, es consideren una maniobra matussera per desviar l’atenció de les irregularitats i la desinformació generada durant els últims mandats, i un símptoma més de la falta de projecte de ciutat.

Ferran Margineda: “Ni odi, ni cap altra fòbia en vers president Puig. Simplement, fer el que s’espera de les persones que conformem la CUP. Transparència, llums i taquígrafs.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑