Encarem el curs polític amb una xerrada sobre municipalisme

Després de l’acte en commemoració de l’onze de setembre organitzat amb Arran i Endavant, la CUP Sant Cugat continua la seva activitat de carrer amb una xerrada sobre municipalisme, que comptarà amb veus de la CUP i l’Esquerra abertzale amb experiència i trajectòria en el món local.

Aprofitant l’avinentesa que aquest curs hi ha eleccions municipals, la CUP ha organitzat aquest acte per reflexionar i debatre sobre els reptes als quals ha de fer front el municipalisme avui dia. D’una banda, saber de quina forma es pot fer front des dels ajuntaments a problemàtiques actuals com la crisi econòmica, la inflació o l’ascens de l’extrema dreta. Però de l’altra banda, per destacar les potencialitats d’aquestes institucions a l’hora de construir comunitat, gràcies a la seva proximitat a la ciutadania, i també per construir sobiranies que en altres àmbits no seria possible.

La xerrada serà el proper dimecres 21 de setembre a partir de les 19h, a la Casa de Cultura. Els ponents seran l’Andoni Egia, tècnic de desenvolupament a l’ajuntament d’Hernani, i el regidor de la CUP a Cardedeu i membre del Secretariat Nacional de la CUP Hug Lucchetti.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑