“La fe i la litúrgia” és l’opinió de Robert Savé

És important destacar que aquesta opinió és d’algú en l’òrbita de la CUP, però no del nucli gravitacional, lo qual em permet visió ampla i oberta però també desinformació del batec de l’organització i les seves estratègies.

A nivell municipal penso que s’ha fet el que es va dir que es faria, passat pel sedàs de la realitat, la burocràcia, les pròpies limitacions i les que imposa un govern de tres en coalició essent els més petits.

Desconec si s’hagués pogut fer millor, tinc el convenciment que s’ha fet tot el que es podia fer i més.

Hi ha un tema, però, que m’agrada i em preocupa a parts igual a hores d’ara. La Regidoria de Participació ha potenciat el Consell de Ciutat i en breu, les Assemblees Ciutadanes, estructures per donar més visibilitat i veu a les persones que viuen en el municipi.

És bo que es conegui qui fa què, perquè, com, amb qui…, apareixent aquí la gran pregunta, per mi preocupació. Amb tota aquesta informació canalitzada des del Consell de Ciutat vers l’Ajuntament, aquest què farà, qui ho farà, quins mecanismes d’anada i tornada informativa hi ha preparats i fins quant, ja que hi haurà temes que es perllonguen en el temps?
Considero que s’ha pres la iniciativa en aquest tema cabdal de fer l’Ajuntament de i per tothom. Tanmateix, compte, no sigui que la fe que es té quedi estroncada per una mala i no tancada litúrgia.

Fa anys que es va aconseguir per la població tenir veu i vot, ara esteu tractant que aquests siguin funcionals. Per favor empenyeu, empenyem, perquè així sigui.

ROBERT SAVÉ és mirasolenc i simpatitzant de la CUP Sant Cugat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑