Núria Gibert s’acomiada del Ple de Sant Cugat

Ahir, dilluns 20 de juny, la fins aleshores Tinent d’Alcaldia de Drets Socials Núria Gibert es va acomiadar del ple municipal tal com havia anunciat fa unes setmanes en compareixença pública. Després d’una intervenció posant en valor la feina que es duu a terme des dels ajuntaments, i més concretament des de Drets Socials, va ser acomiadada entre aplaudiments per la resta de regidors, la ciutadania que assistia al ple i per companys de l’assemblea de la CUP Sant Cugat, que la van rebre a la sortida.

La marxa de Gibert s’emmarca en la voluntat de la CUP Sant Cugat de fer un relleu polític, fomentant així que tothom, en la mesura del possible, passi en algun moment per la institució. Compartint coneixements, fent créixer el capital polític, i evitant eternitzacions i professionals de la política.

Núria Gibert: ”Reivindico la humanitat i la responsabilitat que ens travessa per fer política, reivindico ser menys dures i més sensibles, però admeto amb admiració la seva tasca, i aprofito l’últim altaveu que tinc per reivindicar la tasca dels treballadors de la protecció social, que si visquéssim en uns societat madura seria reconegut i imprescindible.”

Des de la CUP Sant Cugat volem agrair a la Núria la feina feta durant aquests set anys, així com la llarga trajectòria de lluita, militància i compromís per una ciutat i un país més justos. La història de la CUP, i de l’Esquerra Independentista de Sant Cugat, no s’entendria sense la seva figura així com la de tants altres que l’han precedit, i que són exemple i referent per continuar endavant.

Moltes gràcies Núria!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑