Oriol Sánchez, nou regidor de la CUP-PC en substitució de Núria Gibert

La CUP-PC ha anunciat aquest matí en roda de premsa que Oriol Sánchez, militant de l’assemblea de la CUP Sant Cugat, serà el nou regidor dels cupaires en substitució de Núria Gibert, que al ple dilluns vinent deixarà les seves funcions. A nivell de govern, Sánchez assumirà els àmbits de Joventut i Participació, fins ara en mans de Marco Simarro que assumirà la Segona Tinència d’Alcaldia de Drets Socials que fins ara ostentava Núria Gibert.

Aquests canvis en la composició del grup municipal s’emmarquen en la voluntat de fer un relleu polític que ja va anunciar Núria Gibert a l’anterior roda de premsa. Seguint un dels pilars de la filosofia política de la CUP com és que tothom passi en algun moment per les institucions, compartint així coneixements i capital polític.

Oriol Sánchez, nascut a Vilanova i la Geltrú el 1985,  viu a Sant Cugat des del 2012. Sociòleg i analista de dades de professió, està implicat  des de fa 20 anys en diferents moviments socials i polítics. És militant de la CUP Sant Cugat des del 2013 i també ha participat d’espais de la ciutat com el Quinto, la Festa Major Alternativa o Cal Temerari.

Oriol Sánchez: “Durant aquest mandat s’ha volgut dotar de més entitat les polítiques de participació i joventut, responent a una necessitat històrica de la ciutat. Els resultats han estat molt positius i seguirem aprofundint en aquesta direcció.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑