Moció de la CUP-PC en nom de l’Assemblea de Docents en defensa de l’educació pública

La CUP-PC, en nom de l’Assemblea de Docents de Sant Cugat i Rubí, presenta al proper ple municipal de juny una moció que recolza les reivindicacions de la comunitat educativa entorn de la millora de l’educació pública i la defensa del català; i insta al Conseller d’Educació Josep González Cambray a negociar i arribar a acords amb els sindicats de docents.

Arran de les propostes de reforma impulsades pel conseller Cambray, el país ha viscut una de les majors mobilitzacions protagonitzades per la comunitat educativa. Des d’estudiants fins a professors, passant per les famílies d’alumnes, i Sant Cugat no ha estat una excepció. A la nostra ciutat es van viure protestes a diferents centres educatius, amb l’Assemblea de Docents al capdavant.

La moció destaca reivindicacions com la reversió de les retallades, una formació pública de qualitat, l’equiparació salarial o l’assumpció de responsabilitats per part del Departament d’Educació en la defensa del model d’immersió lingüística. Així mateix, demana transmetre al Conseller Cambray la necessitat de negociar i arribar a acords amb la comunitat educativa i els sindicats d’Educació.

Podeu consultar la moció aquí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑