Núria Gibert deixarà de ser regidora, i Marco Simarro agafarà les seves competències

La portaveu de la CUP-PC, i Segona Tinenta d’Alcaldia de Drets Socials, Igualtat, Ciutadania, Salut i Infància, ha anunciat aquest matí en roda de premsa que deixarà els seus càrrecs a l’ajuntament al proper ple municipal, previst pel 20 de juny.

Els motius de la renúncia s’emmarquen en la voluntat de treballar per fer un relleu polític, seguint un dels pilars de la filosofia política de la CUP com és que tothom passi en algun moment per les institucions, compartint així coneixements i capital polític.

El relleu de Gibert serà Marco Simarro, actual regidor de Joventut, Participació i Barris. Simarro passarà a ostentar els càrrecs que deixa la encara segona tinenta d’alcaldia, i passarà els seus a la persona que entri al ple municipal en substitució de Núria Gibert. Aquesta persona s’anunciarà pròximament.

Aquest relleu es fa en aquest moment en tant que es considera un moment propici per dur-lo a terme, i s’ha estat treballant des de fa mesos perquè no tingui impacte en el funcionament de l’ajuntament.

Núria Gibert: “Fa setmanes que estem treballant amb aquest relleu. Pensem que ara és un bon moment, ha sigut un mandat complex però estem en un nivell de compliment molt important. La majoria de projectes que ens vam marcar a la meva àrea estan complerts o en vies. “

Des de la CUP Sant Cugat volem agrair a la nostra companya Núria Gibert tota la feina feta durant aquests anys a l’ajuntament, i així com tota la que queda per fer plegats. Gràcies Núria!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑