InfoCUP Primavera 2022: “Passes cap a un futur feminista”

El març passat vam celebrar un nou 8 de març, un nou dia de la dona en què de nou, com ja hem fet els últims anys, les dones vam sortir als carrers d’arreu del país en defensa dels nostres drets, i Sant Cugat no va ser una excepció.

Els motius? En són molts. Començant per la bretxa salarial fins al degoteig constant de feminicidis i agressions sexuals, passant pel masclisme quotidià que encara impregna el nostre dia a dia. També la pandèmia ha jugat el seu paper, fent encara més evident que som les dones les que sostenim el món, cuidant de grans i infants i fent malabars amb la conciliació. I des de Sant Cugat, continuem caminant per arribar a la ciutat feminista que volem. Són petites passes, però que totes juntes són indispensables per recórrer un llarg camí com aquest. Per això no parem de treballar, amb un peu al carrer i un altre al govern municipal, amb la nostra portaveu Núria Gibert al capdavant de la tinència d’alcaldia de Drets Socials i Igualtat, que ha impulsat nombroses mesures que han fet un gir en clau de gènere al treball de l’ajuntament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑