17M: Dia contra la LGBTIfòbia

Avui, 17 de maig, la CUP Sant Cugat ens sumem a les reivindicacions del Dia contra la LGBTIfòbia, i alcem la veu per dir que volem viure sense por. La reacció a l’avenç de la lluita pels drets sexuals és cada cop més evident, amb les agressions i discursos d’odi en augment, però la nostra resposta és clara: no ens faran callar, i continuarem lluitant per poder viure les nostres sexualitats i identitats lliurement.

Aquesta és una lluita que es duu a terme dia a dia i a tot arreu. També a l’ajuntament. Durant aquests tres anys hem treballat per un Sant Cugat per a tothom, on cadascú estimi com vulgui i pugui expressar lliurement la seva identitat.

Amb aquest objectiu, hem dut a terme accions que van més enllà del simbolisme habitual, amb la voluntat d’introduir canvis reals en la nostra realitat. Com ara augmentant les hores del Servei d’Atenció LGTBI (SAI). Aquest servei, abans arraconat, durant aquest mandat ha passat d’oferir tres hores mensuals a un total de catorze hores setmanals per tal d’oferir una atenció efectiva als seus usuaris.

Però no només això. També hem refermat el compromís per fer fora la LGTBIfòbia de Sant Cugat. Implementant polítiques de gènere a l’administració que fomentin la tolerància zero a la discriminació per raó de gènere o de tendència sexual, i incorporant mesures de la llei catalana per a garantir els drets LGBTI.

Aquest és només una mostra d’allò que s’ha fet, però no ens aturarem perquè volem fer molt més. Ja ho hem dit, continuarem lluitant perquè l’alternativa és no existir.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑