Sant Cugat rep el reconeixement de la UAB i l’Administració Oberta de Catalunya en transparència digital

L’Ajuntament de Sant Cugat ha vist reconeguda la seva tasca amb relació a la transparència digital per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l’Administració Oberta de Catalunya (AOC). Ambdues administracions han avalat la feina per apropar l’administració a la ciutadania a través de la transparència i del foment de la participació.

Sant Cugat ha assolit el 100% dels indicadors del Segell Infoparticipa de la UAB, que avalua la informació pública que ofereixen els municipis sobre els seus representats, com es gestionen els recursos públics i quines opcions de participació hi ha a disposició de la ciutadania. .

Així mateix, ha rebut el Reconeixement Administració Oberta 2021 i se situa com la tercera ciutat catalana de més de 50.000 habitants que més treballa per l’impuls de la transformació digital i el govern obert.

Encara que els premis no siguin un objectiu de per si, són una mostra més de la voluntat de complir amb el que és una obligació per a tota administració: esdevenir oberta i transparent per a la seva ciutadania, que ha de poder estar informada i fiscalitzar l’activitat que es duu a terme, així com tenir totes les  facilitats per dur a terme qualsevol gestió. Per tal que allò públic sigui quelcom proper i no un agent estrany i hostil.

Lourdes Llorente, tinenta d’alcaldia de Bon Govern, Transparència i Participació: “Estem rebent uns reconeixements i premis que com Administració ens fan sentir orgullosos del nostre equip tècnic i del seu esforç en assolir una Administració oberta i en continuar treballant per ser cada cop més transparents. La tecnologia a disposició de la ciutadania, i del bon govern d’aquesta ciutat.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑