L’Oficina Antifrau investigarà l’EMD de Valldoreix arran d’una denúncia de la CUP

L’Oficina Antifrau de Catalunya (OAC) ha anunciat que iniciarà una investigació a l’EMD de Valldoreix arran de la denúncia interposada per Ferran Margineda, vocal de la CUP a la Junta de Veïns de Valldoreix, que exposava l’existència d’indicis de presumptes irregularitats en l’aprovació d’una modificació de plantilla i del complement salarial de treballadors.

El novembre de l’any passat, Ferran Margineda anunciava que havia endegat un tràmit a l’OAC per demanar que s’investiguessin aquestes actuacions dutes a terme per part del govern de l’EMD, amb la fi d’esclarir-me la naturalesa. Una decisió recolzada i signada conjuntament per associacions de la vila com els Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix o Gent per Valldoreix.

La CUP Sant Cugat estarem atents a l’evolució de la investigació, esperant que s’esclareixin els fets i es prenguin les responsabilitats corresponents en cas que es confirmin aquestes irregularitats, i seguirem treballant per una política oberta i transparent no només a Valldoreix, sinó a tot Sant Cugat.

Podeu llegir aquí la columna on Ferran Margineda explica la denúncia a l’OAC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑