InfoCUP Primavera 2022

Presentem el nou InfoCUP “Sant Cugat ciutat feminista”, que ja està arribant a totes les llars santcugatenques.

El feminisme és un dels nostres eixos ideològics fonamentals, que determina el que som i el que fem, i sense el qual no podem entendre la nostra manera de fer política. I creiem que, si bé durant els últims anys s’ha donat unes passes de gegant que fins fa res ni tan sols ens podíem imaginar, també és cert que encara queda molta feina per a fer. És per això que hem dedicat aquesta edició de l’InfoCUP a la lluita feminista, per donar veu i visibilitat a tot el que s’està fent i a totes les que treballen per un Sant Cugat i per extensió, per tota una societat més justa i igualitària.

En aquest InfoCUP trobareu l’opinió de Núria Gibert, portaveu de la CUP-PC i tinenta d’alcaldia de Drets Socials, una entrevista a les encausades de 8mil motius i informació sobre que s’està fent a l’ajuntament, col·lectius de la ciutat, actualitat i molt més.

Llegeix-lo, envia’ns comentaris, idees i punts de vista i comparteix-lo!

Podeu llegir l’InfoCUP aquí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑