Aquest Sant Jordi presentem “Un món comú”, amb Marina Garcés.

Ben aviat serà 23 d’abril, i podrem tornar a celebrar plenament la Diada de Sant Jordi després de tres anys. Segurament us passi que no sabreu quin llibre comprar de tants que n’hi ha, i us els voldríeu endur tots. Amb l’ànim d’ajudar-vos a decidir, a la CUP Sant Cugat us portem una proposta que ben segur us interessarà.

Aquest any s’ha reeditat en català “Un món comú”, de la filòsofa Marina Garcés. Una obra on Garcés planteja les bases del seu pensament i, des del pensament crític, parla de redescobrir el món comú en què vivim i alliberar-ne la riquesa.

Així doncs, i aprofitant l’avinentesa, ens alegra anunciar-vos que el dijous 21 d’abril comptarem amb la presència de la mateixa Marina Garcés que vindrà a presentar el llibre. Serà a les 19:00h a la Casa de Cultura de Sant Cugat, i des de la CUP Sant Cugat us volem convidar a aquest acte que es preveu molt interessant.

Dijous 21 d’abril a les 19h a la Casa de Cultura

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑