Acord per garantir l’accés al servei de salut bucal i visual a les usuàries de serveis socials

Núria Gibert, tinenta d’alcaldia de Drets Socials i Igualtat, ha anunciat aquest matí en roda de premsa l’acord de col·laboració amb la Clínica Universitari d’Odontologia (UIC) i el centre Universitari de la Visió (UPC) per oferir un servei de revisió bucal i de la vista per a les persones usuàries dels Serveis Socials.

A través d’aquestes accions, l’ajuntament treballa per esdevenir garant de drets i serveis bàsics per a tothom, perquè les persones que fins no ara tenien accés a la salut bucal i de la vista vegin cobertes les seves necessitats de la mateixa manera que qualsevol altre habitant de la ciutat.

La Clínica Universitària d’Odontologia ofereix revisió bucal gratuïta, i en cas de necessitat d’altres serveis es disposarà de tractaments a preus reduïts. En el cas del centre Universitari de la Visió, s’ofereix revisió visual, examen optomètric i, si és necessari, revisió oftalmològica.

Una col·laboració innovadora que està en funcionament des de fa un any durant el qual s’han atès 55 persones, i que té la voluntat de donar-ho a conèixer a tota la població perquè tothom que necessiti fer ús d’aquests serveis hi pugui tenir accés.


Núria Gibert, tinenta d’alcaldia de Drets Socials i Igualtat: “Amb aquest acord partim de la lògica que entenem l’accés a aquests serveis com un dret. Des de l’ajuntament treballem per garantir els drets i el serveis bàsics al màxim nivell i per a totes les persones.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑