Nou conveni amb FGC per apropar l’hospital de referència als pensionistes

La tinenta d’Alcaldia de Drets Socials i Igualtat i portaveu de la CUP-PC Núria Gibert, ha anunciat el nou bitllet de FGC “Pensionista Sant Cugat -Mútua” perquè els pensionistes de la ciutat puguin anar a la Mútua de Terrassa a preus reduïts. El bitllet ja es pot comprar i costa entre 0,60 € i 1,20 € segons si es té el carnet de pensionista A o B de FGC.

Una nova iniciativa municipal que persegueix l’objectiu d’eliminar barreres i facilitar l’accés a la Sanitat, que entenem que ha de ser propera, universal i de fàcil accés. I això no pot dependre de la renda i les capacitats econòmiques de cadascú, especialment en època de pandèmia.

Actualment per anar a Terrassa cal comprar un bitllet de dues zones, i amb aquest descompte el cost per anar fins a la Mútua s’equipararà al d’una zona, quedant en 0,60 € per als titulars del carnet A i de 1,20 € per als titulars del carnet B. El bitllet es pot comprar a totes les estacions de Sant Cugat i a l’estació de Terrassa de Vallparadís. Per part de l’ajuntament, es destinaran 10.000 € del pressupost municipal del 2022 i 10.000 € més del 2023 per cobrir la diferència de cost de cada bitllet, amb la voluntat de mantenir la mesura durant els anys vinents.

En un moment en què la Sanitat del país demanda un reforç urgent, l’ajuntament de Sant Cugat treballa per suplir les mancances actuals en la via del possible dins les competències municipals, vetllant perquè cap santcugatenc es quedi fora.

Núria Gibert: “Tothom ha de poder accedir a la salut sense dificultats ni diferències. Aquest és el nostre principi rector i pel que treballem en múltiples línies; en aquest sentit, avui fem un nou pas: equiparem el trajecte que ens separa de l’hospital de referència al trajecte d’un viatge de transport dins el nucli urbà.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑