Absolt Jordi Colomer de les imputacions falses presentades per FCC

Celebrem l’absolució del nostre company a l’ajuntament de Sant Cugat Jordi Colomer, per l’absolució definitiva en la demanda presentada per l’empresa FCC contra la seva persona. En aquesta, l’empresa li demanava una indemnització abusiva d’1,9 milions d’euros per “imputacions falses” a causa de l’auditoria del servei de neteja i escombraries a Badalona que va presentar,  on demostrava que FCC havia defraudat gairebé tretze milions d’euros entre maig de 2010 i desembre de 2015, 4,5 en sobrecostos i 8,5 sense que el municipi hagués rebut cap contraprestació efectiva de serveis.

Es tracta d’una clara victòria davant les amenaces i coaccions de grans empreses com FCC en aquest cas, que es resisteixen  a cedir la seva part del pastís en detriment de l’interès públic. La CUP i el municipalisme transformador, sigui a Badalona, Sant Cugat o qualsevol altre punt del país, seguirem denunciant tota mena de frau a l’administració i defensant uns serveis públics transparents i de qualitat, ja que com ha afirmat el nostre company Jordi: “La fiscalització de la prestació de serveis públics no només no és un delicte sinó que és una obligació”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑