Aixequem catifes: 20 mesos de govern a Sant Cugat, la ciutat més gran on governa la CUP

La CUP Sant Cugat publica el web #20MesosCUPSTC per posar llum a què ens hem trobat i cap on volem anar després de 20 mesos al govern de Sant Cugat, la ciutat més gran on governa la CUP.

Des de dins, des de la institució, i amb vocació de transparència i servei públic, a #20MesosCUPSTC compartim la informació que hem trobat en entrar al govern, després de 32 anys de govern de la dreta de Convergència i Unió – PDeCat – Junts per Sant Cugat. Donem a conèixer praxis enquistades en la contractació pública, la gestió de persones i l’atorgament de subvencions, una manera de fer poc rigorosa que estava normalitzada al govern de Sant Cugat. Aixequem catifes per explicar;

  • Externalitzacions poc rigoroses
  • Adjudicacions milionàries a dit
  • Contractes caducats
  • Advertiments legals desatesos
  • Contractacions de personal fetes a dit i mida
  • Condicions laborals enquistades

En aquesta línia i per donar un toc d’humor allò que resulta inversemblant, destaquem 3 corruptes memorables: històries de portes giratòries, comissions, amiguismes… pràctiques mafioses en estat pur, capitanejades del del govern de Sant Cugat.
Però també fa 20 mesos que la CUP és al govern de la ciutat, deixant-se la pell per fer un canvi de mirada en drets, participació i transparència a Sant Cugat. Recollim l’acció que s’està duent a terme: recollim les polítiques impulsades per posar els drets socials realment al servei de les persones; per promoure una participació real, que impliqui la ciutadania i transformi els barris; per acostar la gestió pública a la gent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑