Espai d’acompanyament i dol per les víctimes de la Covid19

L’Ajuntament dedicarà un espai de la ciutat a acompanyar i compartir el dol a les víctimes de la COVID-19, i alhora l’impacte que aquesta pandèmia ha generat a les persones de Sant Cugat. L’objectiu és crear, a través d’una manifestació artística, un espai acollidor amb un monument fet per un artista local a un racó del Parc Central.

“La idea és facilitar un espai d’acompanyament. Volem que la gent se’l senti seu i pugui interioritzar el procés de dol. S’ha fet per tant a través d’un petit procés participatiu per consensuar el contingut de les bases de l’encàrrec del monument”, explica Marco Simarro, Regidor de Participació i Barris per la CUP Sant Cugat.

El procés participatiu ha constat d’una recollida d’idees dels membres del Consell de Ciutat i la Taula d’Arts Visuals on es van fer arribar moltes propostes i idees individuals i es van comentar a través del grup de correu del Consell de Ciutat. Després es va fer una trobada virtual per compartir la pluja d’idees i concretar els criteris que s’inclouen a les Bases per al concurs d’artistes posterior.

La realització el monument es farà tenint en compte el seu entorn en tot moment. Serà un element integrat a la ubicació proposada del Parc Central, tindrà unes dimensions no massa grans, serà respectuós amb el medi ambient i representarà un baix impacte ambiental.

Dintre de poc es publicaran les bases i es triarà un artista local que dugui a terme aquest monument d’homenatge a les víctimes i l’impacte de la Covid19 a Sant Cugat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑