Obertes les votacions dels Pressupostos Participatius de Barri 2020-21

Ja ha començat la fase de votació de l’edició 2020-2021 dels Pressupostos Participatius de Barri. Aquesta proposta pretén donar oportunitat a diversos projectes de la ciutat a que es presentin i optin a ser finançats amb els pressupostos públics de l’Ajuntament. Ara sou vosaltres els que heu de votar les idees finalistes que més us agradin.

Ja en la convocatòria de pressupostos de l’any passat, s’ha apostat per projectes petits i treballats des de cada barri, per potenciar la implicació i participació del veïnat, i per crear propostes més realistes i adaptades. Endavant amb aquest procés participatiu que ha tingut una diagnosi col·lectiva i que fa xarxa de comunitat. Ara toca votar!

“Valorem molt positivament l’augment de les propostes presentades i la feina feta des dels barris i per als barris. Encarem la recta final d’aquesta edició amb la voluntat d’executar l’abans possible totes les propostes seleccionades”, explica Marco Simarro, regidor de Participació i Barris i Joventut. Des de la regidoria, la CUP seguim treballant per a que les veïnes de Sant Cugat puguin tenir poder decisiu en les accions que es fan des del govern.

Consulta les propostes del teu barri i participa fins el 31 de març a https://decidim.santcugat.cat/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑