Obrim un procés participatiu per decidir el futur de la Masia Can Canyameres

Des de l’Ajuntament engeguem un procés participatiu per acordar els usos, activitats i els diferents espais que es duran a terme en la Masia Can Canyameres del barri de Volpalleres, convertida en equipament social i cultural. 

Des de la regidoria de Barris i Participació, la CUP treballem per a que els ciutadans tinguin equipaments on desenvolupar la seva vida i la seva xarxa social. El passat novembre vàrem crear un grup de treball amb les veïnes del barri, amb la Biblioteca Miquel Batllori i amb les famílies de les escoles de L’Olivera, La Mirada i Leonardo da Vinci i de la Biblioteca Miquel Batllori.

Podeu inscriurer-vos a  https://decidim.santcugat.cat/processes/cancanyameres per a participar de les dues sessions virtuals que es faran i poder compartir les necessitats que té el barri.

Volem recollir el màxim nombre de propostes, per això et necessitem. Tant si et presentes com a entitats, col·lectiu o com a veí de Sant Cugat, necessitem la teva opinió! Quan t’hagis inscrit rebràs el “Kit participatiu de la Masia de Volpelleres”, que conté un retallable per muntar una maqueta de la Masia que et permet fer-te la idea de les característiques i espais de l’edifici.

Tens tota la informació a decidim.santcugat.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑