S’aprova per unanimitat el reglament del futur Consell de la Gent Gran

La gent gran són una franja d’edat cada vegada més àmplia i diversa amb els mateixos drets que la resta de ciutadans. Des de la regidoria de Drets socials, Igualtat i Ciutadania, la CUP creiem en una gent gran activa i treballem per a que totes les persones tinguin les mateixes oportunitats de decidir el futur de la ciutat.

El consell de la Gent Gran té com a objectiu promoure la participació d’aquest col·lectiu, que ja conforma gairebé un 14% de la ciutadania de Sant Cugat, en la presa de decisions de la ciutat. 

El reglament passarà a exposició pública perquè la ciutadania pugui presentar-hi esmenes. Posteriorment es podrà aprovar definitivament i llavors es durà a terme la constitució del Consell: Està previst que pugui ser una realitat el segon trimestre de 2021.

“La creació d’aquest nou espai de participació ciutadana busca empoderar la gent gran: volem que tinguin un paper actiu a la ciutat, sumar la seva veu i experiència, i assegurar les polítiques que promoguin el seu benestar”, diu Núria Gibert, tinenta d’alcaldia de Drets Socials i Igualtat.

Aquest reglament s’ha conformat fruit d’un treball de consens entre l’Ajuntament i les entitats que formen part de la taula de la gent gran. 

Per aquest motiu la creació del Consell de la Gent Gran tindrà una gran utilitat, ja que permetrà que les persones representants d’entitats i serveis adreçats a les persones treballin conjuntament amb el govern municipal per decidir les línies de treball envers les necessitats del col·lectiu.

>> Mira la intervenció al ple de Núria Gibert sobre el Consell de la Gent Gran

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑