“Un nou cicle per guanyar!” és l’opinió de Marco Simarro

Després de gairebé un any des de l’inici de la pandèmia ha quedat força clar que les propostes liberals i de dretes no donen una sortida digna a la gran majoria de la població. La gestió que se n’ha fet tant des de l’Estat com des de la Generalitat ha sigut pèssima i, en cap cas, ha tingut en compte els interessos de les classes populars, dels treballadors, dels que menys tenen i dels qui més els costa arribar a final de mes.

Aquesta pandèmia ha posat sobre la taula la necessitat de polítiques per al bé comú, per protegir la vida front els interessos privats, per fer de l’economia un instrument al servei de les persones i no al revés, per enfortir i blindar els serveis bàsics com la sanitat pública. Res d’això s’ha fet. Tot això és urgent i necessari.

Aquestes eleccions, que es planten en el fatídic pic de la tercera onada, són l’eina que tenim més a l’abast per canviar el rumb d’aquest govern. Són l’eina que ens pot portar alternatives com la renda bàsica, una banca pública, serveis energètics garantits, aturar els desnonaments i garantir el dret a l’habitatge, farmacèutica pública i sistema sanitari universal i de qualitat. Ara bé, les propostes pel be comú i col·lectiu van de la mà d’una CUP forta al Parlament. Aquest 14F vota #PerGuanyar!

MARCO SIMARRO és regidor de la CUP-PC de Participació i Barris i Joventut.

Aquesta columna apareix primer a Sant Cugat Magazine.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑