Cap a la democratització d’Internet: Sant Cugat habilita punts wifi gratuïts d’alta velocitat

Des de la CUP al govern de Sant Cugat avancem cap a la democratització d’Internet, sumant-nos a la primera fase del projecte europeu WIFI4EU, que permetrà als ciutadans accedir gratuïtament a una xarxa wifi d’alta velocitat (30Mbps) des de nou punts de Sant Cugat. Així com connectar-se a aquesta xarxa, amb les mateixes credencials, des de múltiples punts d’Europa.

Des de la regidoria de Transparència i Municipalitzacions de l’Ajuntament de Sant Cugat, la regidora per la CUP-PC Lourdes Llorente i els tècnics de l’Ajuntament, seguim treballat de manera transversal per a posar mirada democratitzadora i inclusiva a l’acció de govern. En aquest cas, oferir a la ciutadania un servei gratuït de connexió de qualitat que garanteixi la llibertat d’expressió i d’informació, la fàcil accessibilitat a l’educació i la feina, la participació lliure a la vida de la comunitat i el dret a comunicar-se, serveis que no presten els operadors privats que prioritzen el benefici personal per l’interès col·lectiu.

Sant Cugat ja ha instal·lat les antenes en nou espais de la ciutat, 7 places del centre i dos punts als barris: Plaça Octavià, Plaça de l’Om, Plaça Augusta, Plaça de l’U d’Octubre, Plaça de la Vila, Plaça Barcelona, Plaça Lluís Millet, un punt a Mirasol i un a Can Vernet. S’han identificat aquests punts amb unes plaques de color blau amb les sigles WIFI4EU.

En aquest enllaç podeu trobar-ne més informació: https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/wifi4eu-wifi-gratis-para-los-europeos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑