“La vacuna és només una solució” és l’opinió de Robert Savé

Aquest desembre del 2020 ha començat la campanya de vacunació en els països rics del primer món.
Sens dubte és una bona notícia, ja que en uns mesos, bastants, una part de la població mundial, en la que tenim la sort de viure, podrà adquirir la immunitat per a fer front a la COVID-19.

Enrere quedaran mesures de control insuficients, ineficaces, aleatòries, estranyes, absurdes…. Totes fetes amb la millor de les voluntats, però amb el més gran desconeixement científic.
Desconeixement, que no és negatiu, al contrari, ja que el dubte, el no saber és la base de la ciència, el qual ha estat ignorat pels medis polítics/mediàtics o amagat, darrere de grans savis de mitjans, que han explicat parts del que ja havia passat.

Si tot va com s’espera i desitja, en un any una part significativa de la població mundial haurà superat aquesta amenaça… Tan sols aquesta i amb dubtes, perquè realment sabem com es va generar, com es difon, quines altres poden aparèixer, amb quina freqüència….?

Paga la pena escoltar aquesta conferència al respecte:
http://blog.creaf.cat/es/conocimiento/ecologia-de-las-enfermedades-infecciosas/

Ens hem fixat en les conseqüències i no en les causes, per tant, seguim essent molt febles, com a sistema i per tant com individus. Treballar les conseqüències, és una solució i un negoci (https://www.elcritic.cat/opinio/pablo-sanchez/quant-ens-costara-la-vacuna-76484), treballar les causes, és la solució i també, la via de canvi social, altrament dit revolució.

Si les coneixem, evitarem més pandèmies sanitàries i econòmiques, que portaran al fet que en el 2021 hi hagi un milió més de pobres a Espanya (https://www.elperiodico.com/es/sociedad/20201014/oxfam-intermon-pobreza-coronavirus-pandemia-espana-8154534).

Tanmateix, gaudim de la vida i per tant treballem i lluitem per ella, que no ens la prenguin, el virus, no en sap de vida i mort, ni tampoc de pobresa.

ROBERT SAVÉ és mirasolenc i simpatitzant de la CUP Sant Cugat

One thought on ““La vacuna és només una solució” és l’opinió de Robert Savé

Add yours

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑