«La destrucció de conceptes claus de la societat» és l’opinió de Robert Savé

Aquests dies contínuament es rep informació respecte del falsejament dels currículums de diverses, moltes, persones relacionades amb l’administració i gestió pública.
La informació es repeteix en un sense sentit, i té com a fil conductor del concepte “i tu més”.

Siguem clars, el que fan és mentir i ho fan per poder-se posicionar millor en l’escala social, i així tenir més facilitats per assolir responsabilitats públiques (segur que també passa en el sector privat, de mentiders n’hi ha arreu). El que els converteix en estafadors.
Tanmateix, superat el fàstic i la repulsió que generen, ja que mostren la baixesa humana, just la que mai hauria d’assolir encàrrecs i molt menys càrrec, penso que s’està agafant el rave per les fulles.

El que realment s’hauria de valorar i no es fa, és que la seva actuació perjudica conceptes bàsics de la societat que contribueixen que aquesta sigui funcional i millor cada dia, com són l’esforç, la responsabilitat, la coherència, l’empatia… i també, que perjudica institucions, degradant i malmetent la imatge de les universitats, dels títols que atorguen, dels professionals que se’n deriven i, al cap i a la fi, de la capacitat de la feina que aquests poden fer i fan.

Han fet molt mal ara, però el més preocupant és el que fan per al futur, com es pot incentivar en l’estudi, la constància, l’esforç, la sensibilitat, l’agraïment perquè ho facilita a les noves generacions.

Com restituiran el que s’han emportat econòmicament parlant? (les universitats estan subvencionades per totes i tots), però sobretot com tornaran la confiança en les institucions i la il·lusió de pensar que tots som iguals o en el pitjor dels casos, tots tenim oportunitats per ser-ho.

Mostren el país més negre, el de la bombolla immobiliària i el d’abans, i el d’abans d’abans, són els de “que inventen ellos”, “aquí hay mucha titulitis”, “lo importante es ser listo, además no hay mayor universidad que la vida”… Seguim sent un país d’ignorants, però ara, potser ja d’imbècils, perquè oportunitats i recursos per abandonar la ignorància han sigut molts.

Ah!, per falsejar la realitat, segueixen havent-hi presos polítics… tot és una gran mentida… Quina pena d’aquest maleït tros de món.

 

ROBERT SAVÉ és mirasolenc i simpatitzant de la CUP Sant Cugat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑