Moció de CUP-PC, ERC-MES i ICV-EUiA en nom del Centre d’Estudis per la Pau J.M. Delàs de rebuig a la producció i venda d’armes que alimenten els conflictes dels què fugen les persones refugiades

Per aquest mes de juliol, els grups de la CUP-PC, ERC-MES i ICV-EUiA presentem conjuntament una moció en nom del centre d’estudis per la pau JM Delàs que és una entitat independent d’anàlisi de pau, seguretat, defensa i armamentisme dedicada a realitzar investigació i incidència política i social sota un prisma de cultura de pau, sobre els efectes negatius del militarisme i els conflictes armats. Les principals línies de treball són el comerç d’armes, el finançament de la indústria armamentística, la despesa militar, les forces armades, la indústria militar, la Investigació i el Desenvolupament (R + D) d’armes i les operacions militars a l’exterior.

Per al ple de Sant Cugat portem una proposta en que la ciutat agafi i es faci seus els compromisos del Centre d’Estudis per la Pau JM Delàs i que asseguri que els concursos públics afavoreixin empreses que no treballin amb empreses vinculades a la indústria militar i que es tramiti en un termini de 6 mesos, treballar conjuntament amb el Centre Delàs per informar de les empreses vinculades en la fabricació d’armament i declarar Sant Cugat ciutat lliure d’empreses que fabriquin armes i per tant rebutjar la instal·lació, a la nostra ciutat, d’empreses que tinguin alguna relació amb la producció i venda d’armament.

Podeu consultar el text íntegre de la moció en el següent enllaç.

Moció DELÀS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑