Presentem la nostra llista completa per a les eleccions

Aquest matí hem presentat les 35 persones que conformen la nostra llista per a les eleccions municipals del 28 de maig. Una llista plural, on comptem amb santcugatencs i santcugatenques que fan més gran el projecte de la CUP Sant Cugat, agrupant militància del nostre partit, però també persones reconegudes d’altres àmbits com l’associacionisme, la cultura o l’esport.

A finals de novembre vam presentar els cinc primers de la llista, encapçalada per el nostre portaveu i Tinent d’Alcaldia de Drets Socials Marco Simarro. El segueixen, en el següent ordre, el regidor de Joventut, Participació i Barris Oriol Sánchez, i els militants de la CUP Ariadna Sierra, Alba Johé i Francesc Colom. Avui, hem donat a conèixer les 25 persones restants que els acompanyaran.

Marco Simarro, candidat a l’alcaldia de la CUP Sant Cugat: “Ja ho dèiem abans. No en tenim prou, volem ser més, anar més enllà amb tots vosaltres. Tenim clara la consigna que a Més CUP, Més Drets per la gent. És amb una CUP forta que podrem garantir un model alternatiu, una proposta transformadora i realment d’esquerres.”

Ariadna Sierra, número 3 de la CUP a les eleccions municipals: “La llista que avui, orgullosament, us presentem, no només representa la CUP, sinó que representa tot allò que volem per Sant Cugat, per la nostra ciutat. Una ciutat de drets, que no deixi a ningú enrere, que sigui feminista, participativa i orgullosa. Una ciutat per a totes, per les que van lluitar pel sí que ens quedem a Sant Cugat i després, no contentes amb això, volien també governar-se i ara, encara volen més.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑