«EMD de Valldoreix: Balanç» és l’opinió de Ferran Margineda

A menys de dos mesos per les eleccions municipals, el govern de Valldoreix distribueix a la ciutadania, la darrera entrega de l’infovdx. A aquest fulletó es parla del que ha estat el més rellevant de la seva acció de govern. És lícit, com ho és també la nostra oposició, que si repasseu l’hemeroteca, veureu que ha estat movent-se entre ser proposants i influint en l’acció de govern, la crítica en la gestió o fins i tot, essent els únics que hem dut a antifrau certes actuacions il·legals. 

Dit això, us faig la crida a fer un breu exercici de reflexió, a partir de preguntes com: 

Creieu positius els canvis derivats de les alternances de govern? 

Com valoreu la gestió de l’actual govern de Valldoreix, més enllà del dia a dia? (que, val a dir, es tira endavant principalment pel bon treball dels tècnics de l’EMD). 

Fent balanç de 12 anys de govern convergent. Us està bé el seu ritme de treball i sobretot, trobeu que s’han assolit els grans projectes que Valldoreix tenia pendents?

Per nosaltres, aquests mandats han estat allò de, qui dia passa any empeny, amb una gestió que va de la correcció al bunyol, depenent de l’àrea. Ara bé, si teniu la inquietud de què Valldoreix hagi d’evolucionar amb persones que no van a la deriva, si creieu que la transparència ha de ser una condició sine qua non en el dia a dia de qualsevol administració, doncs, penseu en un canvi. Donem l’opció a Juanjo Cortés, presidenciable independent de la candidatura Valldoreix Plural, a les pròximes eleccions municipals, i ja posats, tingueu present la bona feina que hem fet a Valldoreix i que podem seguir fent. La CUP obrim pas, som l’única esquerra, feministes, els que defensem la terra, verda i lliure, garantim drets i, tenim un discurs que els altres s’afanyen a mimetitzar. Queda’t amb nosaltres i nosaltres seguirem al peu del canó treballant en positiu sense deixar de fiscalitzar l’acció del govern, sigui pròpia o de tercers.

FERRAN MARGINEDA és vocal de la CUP-PC a la junta de veïns de Valldoreix

Aquesta columna apareix primer a cugat.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑