L’Esquerra Independentista de Sant Cugat fem una crida a la vaga del 8 de març

L’Esquerra Independentista de Sant Cugat, formada per Arran, CUP i Endavant, fem una crida a les santcugatenques perquè es sumin a la Vaga General Feminista del 8 de març, dia de la dona treballadora, convocada per diferents sindicats com la COS o la CGT.

Enguany tornarà a haver-hi vaga pel 8 de març, i a Sant Cugat ja s’estan preparant diverses mobilitzacions i activitats des del Comitè del 8 de març, a les quals l’Esquerra Independentista convidem a participar.

Des de l’EI defensem que la vaga és necessària no només per continuar impulsant la lluita feminista en un moment que és més necessària que mai, sinó per reivindicar una vida millor per a totes les catalanes, unint també d’altres lluites com el dret per l’habitatge, els diversos conflictes sindicals que es viuen arreu dels Països Catalans o la defensa d’uns serveis públics que encara no s’han recuperat de la pandèmia.

Per aquests motius, convidem a totes les santcugatenques que pateixen la crisi d’una manera o altra, a participar de la vaga com un pas més en la lluita per aconseguir una vida millor per a totes les catalanes.

Per tot plegat, aquest 8 de març anem a la vaga!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑